Monday, March 27, 2006

World Of Warcraft again!!!

I Just Love That Game


Еми да заглавието говори достатъчно за себе си. Снощи почнах отново в нефелина да разцъквам Уоу. Играх цяла вечер и направих 15ти левел ся сам 16ти и смятам докато стане време за даскало да го набухам поне 20ти левел :)
Обаче не бях почивал много снощи щото нали уикенд и бех много изморен като правих нощната и бях наполовина заспал в даскало. Зех си мп3то да не заспа щото с музика се заспива по-трудно. Или поне аз не моа заспа с музика. Както и да е явно като искаше тая по АНглийски да ме изпита и аз и отказах щото ми се спеше пак сам я клъвнал в егото щото имах забележка...ама то се свиква аз внаи се карам с тая патка.
Не е лош човек даскалката ама мноо и знае устата. Ама ще спестя подробностите около нея и мен щото не сам в настроение.
Сега ми се говори за WoW. Пиратските сървари вече се превърнаха в това заради което преди спрях играта....а именно добри. Преди време имаше готини неща ама прекалено много бъгове прекалено много липсващи неща. А сега вече с работещ Honor система и оправени професий...и с работещи босове всичко вече добива цел и смисъл. Това ми е някъде 6тия път когато се пробвам да играя в нефелин дано тоя път не се откажа.
Ама всъщност като гледам сигорно няма да се откажа скоро.
Естествено пак си нарпавих Трол Маг. Обаче заради мързел не играя с Азмаел, а с баща му Аалок. Е явно няма да мога да се отърва от тоя герой :)
Много е кофти лимита на сървара...супер монго пречи за играта. Досега не ми се е случвало да чакам много...е то аз сам два пъти сам играл...ама понякога сам сигорен че това ще ме побърка и много ши се изнервя.
Ох кво повече да кажа....мързиме да мисля за това приключвам.
End of Blog.

Sunday, March 26, 2006

Sum 41- In Too Deep

In Too Deep

The faster we're falling,
We're stopping and stalling
We're running in circles again
Just as things were looking up
You said it wasn't good enough
But still we're trying one more time

Maybe we're just trying too hard
When really it's closer than it is too far

Cause I'm in too deep, and I'm trying to keep,
Up above in my head, instead of going under
Cause I'm in too deep, and I'm trying to keep,
Up above in my head, instead of going under
Instead of going under

Seems like each time
I'm with you I lose my mind,
Because I'm bending over backwards to relate
It's one thing to complain
But when you're driving me insane
Well then I think it's time that we took a break

Maybe we're just trying too hard
When really it's closer than it is too far

Cause I'm in too deep, and I'm trying to keep,
Up above in my head, instead of going under
Cause I'm in too deep, and I'm trying to keep
Up above in my head, instead of going under
Instead of going under
(Instead of going under)
Instead of going under

I can't sit back and wonder why
It took so long for this to die
And I hate it when you fake it
You can't hide it you might as well embrace it
So believe me it's not easy
It seems that something's telling me,

I'm in too deep, and I'm trying to keep,
Up above in my head, instead of going under
Cause I'm in too deep, and I'm trying to keep,
Up above in my head, instead of going under
Instead of going under
Instead of going under again
Instead of going under
Instead of going under again
Instead of going under again (Instead of goin' under again)


Просто велика песен!!!
Перфектно пасваща си и с великия сериал в които я чух (Малкълм)!!

Saturday, March 25, 2006

Gothic

An Incredible Game!!!



Преди почти седмица имах удоволствието да превъртя тази страхотна игра. И смятам, че си заслуажава да споделя възхитата си от нея.

Gothic
Publisher: Xicat Interactive
Developer: Piranha Bytes
Release Date: Nov 23, 2001


Играта е РПГ с 3rd person view. Графиката и не блести с нещо кои знае какво...всъщност въобще не блести, но като се има предвид времето когато е правена няма какво да се оплаквам. Дори сам сигорен, че за времето си е била супер красива ама аз сам нямал възможноста да я играя тогава. Това даже ме ядосва защото именно игри като Готик ме карат да си скубя косите, че сам нямал комютър да се докосна до тези прекрасни човещки творения. Е аз и тогава като не знаех за играта нямаше и за какво да ме е яд....но както и да е важното е че аз имах честа да се докосна до това олд скуул творение на Pirahna Bytes. Казвам олд скуул защото именно старите игри са едни от най-добрите които някога са се появявали в Гейм Индустрията. Особено от към РПГта винаги е било така. Много рядко се появяват в днесшно време заглавия които да имат същата разбиваща атмосфера и перфектност като игрите от старата школа.
Готик наред с странното си име има и доста странна история. Един Крал счупил от бой всичките си врагове и хората му просперирали дъълги години. Обаче един ден орктие се появили на сцената и на свой ред решили да изкъртят нашия крал. И така започнала дълга война....война която черпела безкрайно много ресурси...и за това краля му трябвали работници в мините за да добиват желязо и да се праят оръжия от него....обаче тва явно не било толкова лесно, защото един ден краля решил да вкара всички затворници в едни мини...хората още не достигали за това скоро всеки които се бил провинил с нещо (независимо колко незначително) отивал да работи в минните зони. Дори краля накарал най-великите магйосници с които разполагал да затворят с магическа преграда затворниците за да не могат да избягат. Обаче естествено нещо се объркало и въпросната бариера не само че затворила минните територии а и още много земи с нея включително и самите магове които толко се трудели да кастнат магията.
И така затворници видели кво станало избили надзирателите и превзели минната колония. ЗА нещастие не могли да се измъкнат заради бариерата и започнали да живеят там. На стария крал обаче все още му трябвали ресурсите от мините и тои сключил договор с тях...тои им дава ядене пиене и сякакви други провизий а те му дават рудата. Главния герой явно и тои горкия направил некъф гаф бива хвърлен в колонията да бачка...и след доста грубото посрещане от местните обитатели започва приключенията си.
От тук нататъка играта е ужасно нелинейна....започваме като пълен мизерник....само с дрехи на гърба...след няколко минути игра и свикване с контролите на играта ще си намерите кирка и малко плодове за ядене...и ще започне голямото издигане в очите на всички от колонията...които бтв са толкова вражбедно насторени, че почти винаги инстинктивно се просягам да натисна акшън бутона и да влезва в битка.
Говорейки за управление играта има УЖАСНО АМА УЖАСНО гаден контрол систем....навигацията е много противна, а битките са ужасяващи...в началото скавенджърите не са никакво предизвикателство и за това не може да се усети трудноста и недъгавоста в бойната система, но след време напрао ши се хванете за главите. Свиква се естествено...с много практика и load game. О да важен съват в тази гира е да се сейфа постоянно. Умира се ужасно често....почти през половината игра разполагаш с незадоволителна екипировка и оръжия а враговете правят брутални щети. Което от части е много готино защото допълва мрачната атмосфера на играта а и я прави реална...все пак ако един 4 метров гущер те удари е логично да те счупи на две....
Та от към история в процеса на играта......не мога да кажа че ще станете велики герой защото просто в играта се бориш за собственото си оцеляване и малко се помага на другите и в последствие с своя живот спасяваш цялата колония. Има три гилдий в колонията и естествено тук идва незибежния избор към кого да се присъединя....аз преди да се джоинна минах всички възможни куестове за да се нагрухам максимално дебело...тъй като колонията е населена само с затворници агресията е на макс....няколко грешни думи или движения и вече някои размахва кирка срещу главата ти или още по-лошо меч и брадва...
Играта предлага много часове игра и както споменах вече е много трудна. На мен ми отне доста време да си израдя навик да сейфам след всяка битка (за нещастие няма Quick Save), а това е ключово действие. Пък и понякога просто се потапящ в играта и забравяш за такива неща.
Героя се развива доста....малко бих казал...има само два показателя...сила и сръчност...и наред с тях живота и манта които се вдигат с левел и скил поинтс.
Лошото е че силата отговаря за халдните оръжия и няма значение дали имаш малко сръчност ако имаш много сила и качено умение на меч всичко е 10x. Уменията също са малко...едноръчни, двуръчни оръжия заедно с лък и арбалет...отнема ивестно време да се развият на макс, но пък дори не са толкова задължителни... има и акробатика и промъкване ама аз намерих приложения само от акробатиката. Разбиването на ключалки и обирджийството също не са чак толкова полезни..е може би само ключалките е важно на няколко места иначе пре спокойно може да се кара и ебз него. Аз си ги развих нещата на макс..е отделих доста време за да бия чудовища за да кача допълнителени левели, но аз сам си такъв...всъщност то може би е неизбежно да се развиеш на макс защото просто живота от левелите и точктие ще са нужни за да се оцелее....ама нз нямам намерения да я преигравам за да проверя тази теория.
Гадно е и това че няма брони...има само един армор и тои те облича целия като го сложиш...това е кофти щото винаги е хубаво да обикаляш за дрешки за да се екипираш кат животно...тука това явно не са сметнали, че е важно.
Но въпреки всички тези минуси мен играта ме разби тотално. Много разговори и интерактивни NPCта смяна на ден и нощ и дълги часове игра. Обрати в историята....просто играта е страхотна...с калпавия контрол се свиква по нервите може да полази само трудноста на играта и честите лоудвания които ще ви се наложи да направите иначе всичко друго си е добре. Е може би можеше повече да се постараят за развитието и облеклото на героя, но това ще го видя в двойката....която btw ще почна точно след като дам Publish Post...а това ще стане точно след като кажа че препоръчвам играта на всеки които си пада по нестандартни РПГта и му се случи да има повечко свободно време.

Friday, March 24, 2006

Finaly.....its Friday!!!!

Whoaaaaa!!!! Friday again!!!


Много го обичам петъчния ден....особено когато съм първа смяна. Все едно имам три почивни дни! Преебаващото обаче беше, че Вчера времето беше страхотно-всичко живо по тениски и в готино почти лятно настроение пък днеска....студ...само дет пингвини нямаше по улиците -_-
Всъщност даже с приятели разсъждавахме над тоя въпрос и стигнахме до извода, че глобалното затопляне и изтъняването на озоновия слой водят до такива аномалий....най-вероятно сме прави, но това поне мен не ме прави много по-щастлив. ГОтино е посред зима да има 25+ температура....ама пък лятото кво -25 ???
Както и да е чупих се от последните два часа щото не ми се седеше и без това по биология за мен е пълна анархия...ще я помоля в понеделник да ми махне отсъствията...тя госпожата ме обича и би трябвало всичко да е ок ;)
Времето беше се прецакало още повече и от сутринта кат заминавах за училище и за тов се прибрах. Ядох разцъках из нета ама ми доскуча...а и нямаше още 12:00 затва реших си дръпна един душ да убия малко време хем да се сетя кво да прая....е да ама не се сетих...пак се отдадох на сърфиране из нета....
Поукрепих си разнебитената след войната провинция в Утопия и ся кроя зли планове да порасна егоистично без другите да се усетят. Кат гледам и дафи иска да се връща на кралския пост....ши настанат тежки времена в Кралството....което пък може да е перфектното прикрития за моя експлорейшън. Сериозно се замислям да играя следващата ера Авиан...атак спийд им е съкрушителен както неведнъж се убедих тази ера. Е верно ще ми трябват много пари за да възвръщам армията заради големите загуби ама си струва. Ест нищо не е сигорно има още три седмиц игра така, че дотогава всичко моеж да се промени. А и досега винаги ам играл джудже и просто то самия ми стил се изгради върху тия дребосъци.
И така след 10тина минути Утопия крушката светна и ми доиде идея кво да прая....не лъжа обадиха ми се да изляза ама пак може да се брой за нещо....хихи....
заради кофти времето напраихме едно кафе ммм обичам мляко с какао.....три чаши изпих ^-^
Не помня точно кога се прибрах ама да е било към 15: 30 някъде може малко по-късно....пак зацепих пред компа незнаейки какво да правя въпреки, че имам 40 ГБ анимета да гледам и 25 недовършени игри....е измислих накрая кво да направя...и то о богове не беше да довърша нещо започнато, а да си пусна емулатора на Гейм Бой и да помоля Шинджи ми прати Покемон хъхъ.......и така с кофти време на лице и зарибителна игра в ръце (клавиетура) прекарах почти целия ден....когато не играех покемон ядях....да си призня играта се оказа още по-интересна от колкото си мислех. Макар и старичка GBA конзолата предлага невероятни заглавия...е аз друго не сам очаквал от Японци де :)
Ама с тази симпъл графика и елементарна музичка играта ме грабна още на 5тата минута.
Не се занимавам още с активно ловене на покемони пък то тв е една от целите в играта....ама си направих изрудски главен покемон....муххаха огън рулз...ако нещо може да ми бия огнения покемон...или пък го затруднява просто сменям на тревния и край на проблемите...другите да не кажа голяма дума ама са си useless...поне за момента. Аз от малък съм си зарибен на тема покемон щото малко и тъпо лапе от кви ли не неща сам се впечатлявал....обаче интересното е, че манията ми по покемон като чели още си седи (най-показателен фактор е играта която цъкам сега). Ся като се замисля имам купища албуми лепенки и сякакви красоти на тема покемон в къщи...и играчки имам. Болен мозък ко да кажа. За мен лично най-големия плюс на играта е нейната продължителност....да равиеш всички покемони на 100 левел....пф бали му мамата това ще отнеме една година някъде и то при поожение че играят кат невидял....дано по нататъка играта да става по-трудна защото първите си 3 значки ги взех с лекота, а и не сам срещнал нито един достоен съперник...е освен ония тригър rival дето два пъти ми скочи ама аз и него го размазах.....както казах много яко си напомпах огнения покемон с които почнах...
Ето му и снимката за да видите как изглежда в момента


Всъщност в играта моя изглежда по-озлобен ама тва са подробности...пък и тва беше най-хубавата снимка която намерих...е аз и не търсех много ама....


Друго кво да споделя....а да Sum 41 велика група....много респект!! Ама много. Най-смешното е, че и преди сам ги слушал ам не сам знаел как са се казвали...хихи колко типично за мен аз въобще не мога да помня имена...а и с моя огромен музикален вкус наистина е кофти да помниш каквото и да било. То даже още по-големия гаф е че ги прослушах редовно заради един епизод на Малкълм които гледах и там я имаше тяханта песен "In Too Deep" и много ми хареса и се заразпитах и ги открих кои са изпълнителите и така. Като заговорих за Малкълм трябва да си запиша седемте сезона на серия от компа на дискове, че много място заема....ама ме мързиии......
Е на вчера писах че ши играя Уоу ама нъц.....пък и то на преди да седна да пиша в блога се обадих на лицето с което щяхме да разцъкваме ама се оказа, че от моя доставкич всички узари са баннати и не можем да играем в сървара на конкуренцията....от една страна ги разбирам ама от друга...те така или иначе нямат много играчи тъй че 20/30 отгоре нямаше да са им илишни...а може би и повече щото ся на КОмнет сървара е суепр преебан и бъгав...да не говоря, че хакерите са повече от NPCтата в цял Азерот.
Ох обаче мен съня ме наляга много жестоко...а е едва 23:33....най-добре да легна да почина хубаво щото и без това не само сам изморен ами и сам си обърнал пак режима на спане и това не се отразява никак добре на активноста ми...на като прегледах набързо ко сам писал вчера като видях правописните грешки и ми стана лошо....ама пък да ги коригирам е тъпо....толкоз време кат са седяли вече...няма смисъл :)
Аиде народе аз ще се праждосвам

写 人

Thursday, March 23, 2006

Поредния ден с простотий....

Дъ Бест Он Лайн Гейм....



Но преди това.....омг много си обичам колелото! Неска в връзка с работата ми към Арт Лайн се сетих, че поправката на колелото ми ще е много полезна инвестиция.....е да ама не....4 кинта за оправяне на гуми и малко настроики кат центроване на спирачки и други дреболий и въпреки всичко ме очакват още към 20 кинта за да си го стегна като хората....
-_- Напрао ми стана лошо.....че и неска един наркоман зе че се преби с колелото ми и ми троши там неква пластмаса на задната гума дет държи спиците ми....да де дето е закачена за това дет ми държи спиците....ае не разбирам много ама не обичам да гледам демидж по личните си вещи. А аз достатъчно сам се пребивал с колелото, че да подминавам такива гледки с леко око. Да иба и некадърника....маниак е Миро ама кат не може да кара.....
Хех големи гаври ставаха в "Княз Борис" неска.....ох и mp3 плеъра като по чудо вече не ми блокира кат го пъхна в джоба ди и направо издивях от щастие. И си направих едно 4 часово кросче с колелото и си слушах музика и беше много яко, а бях почнал да забравям причината поради която си го купих.
Хъх неска филмирахме даскалката ми по биология, че Геша е в болница и му отиваме на свиждане......вай съдрах се от смях като излязохме от даскало....как може да се върже на такива елементарни раоти. И краката ся ме болят много и в момента докато пиша тоя пост не си ги чуствам обаче мозъка и ръцете ми отказват да се предадат на умората която бавно ме разяжда и искат да си останат на компа....тц тц някои навици трудно умират.
Напраихме и едно кафе....то и едно кафе дет беше...."Какао" ето нагледен пример, че външния вид ужасно много може да излъже човек...поне се разсипахме от лафове вътре....особено за Славито....много култови раоти се казаха в това шоу за последните седмици.
Неска реших пак да разцъкам World of WarCraft....Геша и Голямата Павка се оказаха некви големи ентусиасти и от няколко дена насам се обръщаме разговорите към Гейм Индустрията и нещо в мен пак почна да цъка на силни обороти. Мисля да отделям по някоя друга минута когато сам свободен....и най-вероятно заради УоУ няма да мога да си превъртя екпаншъна на Дуум пък играта лично мен супер много ме радва....не мога да разбера защо повечето хора не я одобряват.... -__-
О снощи гледах и филма Гарфилд....всъщност почнах да го гледам....остана ми още 20 мин от него и мисля след малко си го пусна да го догледам. Не блести с нещо супер оригинално освен невероятната 3Д анимация на самия Гарфилд но си има своя чар.....не знам какво точно намерих в тоя филм....но ме плени по някакъв странен начин и даже се смях на доста моменти които всъщност не бяха толкова забавни.....озвучението на котката и анимацията са страхотни и може би това държи вниманието ми през цялото време, но и другите животни актъори заслужават кредит за страхотната работа която са свършили. Както и дресйорите.
В Утопия за щастие успяхме да избутаме до Matual Peace с другото кралство така че сма доволен ама на заради кафето трябваше да си направя атаката по-рано и техния крал взел че ме реталнал педала и ся пак сам на нула.....а преди воината ме опнаха супер жестоко така че може да се каже че сам 300 акра назад и сам бесен...и Cat пак злобеее срещу мен и моето неопдчинение....напрао....ши зема да стана експлорър и накрая кат конвертна на атакър да обърна половината кралство и да дефектна...много почнаха да ме нервят някои хора.....добре, че те не са българи...ма и да бяха не сам им казал за блога ми така, че шанса да открия кво сам ги нареждал е повече от никакъв ^-^


Изд. Артлайн в преговори с DC Comics!

Супер новина. Още комикси и то качествени...ако продължават в този дух Арт Лайн ще сложат монопол над българския комикс пазар. Което за мен лично не е никак лошо даже е прекрасно защото тет определено имат много добър маркетингов подход и много професионално отношение към всичко което правят. Е може и да има какво още да се желае, но лично моите критерий за покрити отдавна и ще бъдат завършени съвсем скоро като видя мангата на Уоу и ХКто на Споун.


Еми това е май от мене за днеска....пшрекалено сам уморен за повече неща....бях решил неска да си прочета пети брой на Нешънала ама на.....все нещо ще изникне.

Wednesday, March 22, 2006

National Geographic




I wanna thank to Michael Melford for making this great picture that is now on my desktop.


To be honest i have no idea that such magazine exist until 5 months. Its real shame for me cuz practiculy im very well informed. The magazine is great and i have every issue that was published here in Bulgaria. The working team is great and not only that but they are very good professionals. The photos from the Photographers are amazing. I can almost feel the same as if i was there. The articules are very interesting and people can learn many interesting things. I really liked the feature about the love chemistry. But mostly i enjoy reading about animals and watchin their photos. Its so nice to watch these great creatures in their natural habitat. I hope someday i can make a two weeks trip to Africa and make bunji and safari there it will be superb. I envy the teams from that magazine they have such nice oportunities to see so many things. I like the part of showing the true live in our planet and that the magazine is very worried about the ecology and everything....oh well maybe this is from very long time but as i said before the magazine is new for me.
The article for Iraq that i read few months ago was very interesting.
And yeah...since i have my blog (two days now) im planing to make a review of my tought about every issue of NG that i read after this post. Maybe tommorow ill post what i think about the 5th NG if i have the time....


What i really hate now is knowing two languages makes me want to write my blog in both so more people to have the chance of reading it. And i dont wanna dissapoint my friends out of border that im sure cant wait to read some of my toughts and days :)
But its real pain in the as- so i wont write every thing in both Bulgarian and English. Sometimes it will be better only in Bulgarian and sometimes only in English.....it depends on the topic.
Heh having a blog is nice i always wanted to have a cool internet site...well its not the same but it sure do great job.
Im planing to write reviews of some PC games witch im playing at the moment like...Doom 3 Ressurection of Evil, SWAT 4, Star Wars: Empire at War, Gothic 1 and 2.
And right now the movie Garfield should be ready for watching :Pp
I still have many things to learn since i dont know anything about sites codes and stuff like that its hard for me to make few things here that i really want to. For exsample im still trying to find how can i edit my link to show word insted of URL...in forums it was easy but here....-_- arr

Well thats my last post today i hope the Bulgarians liked my Jet Li article.

Best Wishes "Zdrachnik" (Twilighter)

In Memory of Jet Li (李連杰)

According to Shenzhen Daily newspaper, Jet Li has announced his retirement from martial arts films after the film Fearless, known as Huo Yuanjia in Chinese.
I stepped into the martial arts movie market when I was only 16. I think I have proved my ability in this field and it won't make sense for me to continue for another five or 10 years. Huo Yuanjia is a conclusion to my life as a martial arts star." – Jet Li


За Jet Li

Роден на 26 Април, 1963 година в Пекин, Китай.
Баща му почива когато е бил на 2 години и майка му която била много загрижена за него го изпратила да тренира в Ушу Академията на едва 8 годишна възраст.
Джет Ли участва в спорта Ушу (без спаринги). Започва кариерата си като martial artist в Пекинския Ушу отбор, група организирана с целта да представя бойни изкуства по време на All China Games. Като член на отбора тои получава висока подготовка в бойните изкуства и спечелва 15 златни медала и един сребърен в Ушу шампионатите.
Неговият невероятен успех му носи призваниято "Национално Богатство" в Китай.
Като Актъор започва в Китай и едни от най-популярните му филми са "Манастира Шаолин 1,2 и 3"(които се смятат и за искрата която възродила истинския манастир в Денг Фенг, Китай), "Имало Едно Време в Китай" и "Легендарния Юмрук". След време започва кариера и в Холивуд с филма "Смъртоносно Оръжие 4" където играе лошия. След това следват "Ромео Трябва да Умре"(първата му главна роля като главен актъор в Американски филм) , "Целувката на Дракона", "Единствения"...и о така нататък.

Реших да отделя време за този велик актъор, защото както се вижда в топика и съб топика Джет Ли се оттегля от филмовата сцена с филма си "Безстрашен" които аз имах удоволствието да гледам почти след официалния му релийс.
Това което прави най-силно впечатление е, че в Китайските филми наистина можем да усетим този майстор на бойните изкуства които в действителност е Jet Li. 15 златни медала....гледайте го от където си искате това е невероятно постижение.

В филма "Безстрашен" Джет Ли играе ролята на Huo Yuan Jia. Китайски майстор по Ушу и основател на известните школи "Jing Wu Men" и възродителя на Китайската гордост с четерите си победи над опоненти представени от Русия, Франция, Англия и Япония.
Филма е невероятен макар и кратък през цялото време те държи под напрежение и интерес. Има невероятни битки които си доказват класата на Джет Ли нещо което за нещастие не виждаме в елементарните Американски филми в които тои участва.
Така, че ако ви е писнало от глупави Американски клишета и сте поне малко фенове на Джет Ли няма да сгрешите ако си намерите този филм и го изгледате. ДА не говоря, че мъжката част ще се строши от кеф на изрудските битки.

Еми няма какво повече да добавя....чуствах се длъжен да споделя възхищението си към този велик човек които за жалост повече няма да може да ни радва нас феновете с невероятните си филми.

Tuesday, March 21, 2006

First Steps

It wasnt so bad....

Еми наистина не е зле като за начало.
Оказа се че не сам направил нищо фатално в началото :)))
И след дълго и обстоино преглеждане на опцийте болния ми мозък някак си саумя да персонализира блога по мои вкус.
Успех да си оправя профила които в предния ми темплейт които бтв ме кефи повече нямаше опция да се вижда. Ще взема аз да си направя един тестов блог и там да пробвам да оправя нещата като ползвам кодове от тука и ако стане coool.
С помощта на вградения гайд си смених имената на секцийте в менюто и добавих разна информация като сайтовете които посещавам редовно и списък на френдове които имат блогове. Всъщност тоя списък тепърва ще трябва да го правя ама ко....аз ся почнах.
Вече е почти три сутринта....а аз сърфирам из нета като обезглавен хакер.
Кат се сетя нещо и веднага коригирам тука в блога....
Ооо дае ся се сетих защо седя буден...след 30 мин ще ми се върнат армийте в Utopia и ще нападна един изродски орк. Много демидж ши има :)
Пък аз неска през деня спах 5/6 часа така че ся сам свеж като напикана роза и държа 4 чаени чаши кафе пред мен....май ще трябва да си купя една кана аз...ма пък за нея и машина ще ми трябва.....не не по-добре да пропусна тоя разход.
Вай и порно дори не моа гледам щото дават некво супер садистично дет въобще не ми харесва...а и актъорите некви гроооознииии ама гроознии...направо *puke.

The Begining

I have no idea.....

Хаха неам си ни най-малка представа ко правя в момента. Тва трябва да ми е първия пост в блога...ама тука некви менюта....кодове....изтрих една мания без да искам...вай вай за ко сам такъв неандерталец....луда раота...
И ся нали тряя да измъча машината и нета на макс ши гърча тука опцийте цяла вечер.
А иначе...хм тва блога е голяма далавера симпатична мания. И без това винаги сам искал сайт ама нали не чаткам уеб дизайн и се няма как да стане. Пък тия които могат да ми направят са много заети :/
Ама и това ме устроива. Нещо като нет дневник...хаха и хората да ти четат.....лудница...кви ли раоти няма в нета.
О това ми напомня да кажа тенкс на RaynerApe щото неговия блог ме надъха да почна и аз един....макар че....кат се знам дори тва дет ся го пиша в опшънс може и да не се постне и да се чудя ко да правя ^-^
я ся ши дам Publish Post да видя ко ши се случи.